BGtop
 
ИндексИндекс  КалендарКалендар  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 [phpBB3] Как да настроим top_five ?

Go down 
АвторСъобщение
Reflex
Администратор
Администратор
avatar

Брой мнения : 113
Join date : 04.09.2012
Age : 20
Местожителство : Бургас

ПисанеЗаглавие: [phpBB3] Как да настроим top_five ?   Нед Сеп 16, 2012 6:24 am

Здравейте,отново..
Днес ще ви покажа как да настроите top_five във вашият форум Smile

Като за началото разархивирате папката top_five след като я отворите във нея има така наречената папка root.
Копирате я и я поставяте във Filezilla.


Да започнем със инсталацията .

1. Отваряте index.php и намирате:

Код:
// Assign index specific vars
$template->assign_vars(array(

Под него слагате :

Код:
//-- mod: top five ---------------------------------------------------------//
   include($phpbb_root_path . 'includes/top_five.' . $phpEx);
//-- end: top five ---------------------------------------------------------//



Отваряте includes/functions_user.php и намирате :

Код:
set_config('newest_user_colour', $row['user_colour'], true);
}


Над него добавяте:

Код:
//-- mod: top five ---------------------------------------------------------//
// destroy the top_five cache
global $cache;
$cache->purge('_top_five_newest_users');
$cache->purge('_top_five_posters');
//-- end: top five ---------------------------------------------------------//


Във същата директория търсите:

Код:
// Because some tables/caches use username-specific data we need to purge this here.
$cache->destroy('sql', MODERATOR_CACHE_TABLE);



Под него добавяте:

Код:
//-- mod: top five ---------------------------------------------------------//
// destroy the top_five cache
$cache->purge('_top_five_newest_users');
$cache->purge('_top_five_posters');
//-- end: top five ---------------------------------------------------------//


Отново във същата директория търсите:

Код:
// Reset newest user info if appropriate
if ($config['newest_user_id'] == $user_id)


Под него добавяте:
Код:

//-- mod: top five ---------------------------------------------------------//
// Reset newest user info if appropriate
if ($config['newest_user_id'] != $user_id)
{
// destroy the top_five cache
$cache->purge('_top_five_newest_users');
$cache->purge('_top_five_posters');
}
//-- end: top five ---------------------------------------------------------//



Отново във същата търсите:

Код:

// Because some tables/caches use usercolour-specific data we need to purge this here.
$cache->destroy('sql', MODERATOR_CACHE_TABLE);



Под него добавяте:

Код:
//-- mod: top five ---------------------------------------------------------//
// destroy the top_five cache
   $cache->purge('_top_five_newest_users');
   $cache->purge('_top_five_posters');
//-- end: top five ---------------------------------------------------------//


Отново във същата папка търсите:

Код:
      update_foes(array($group_id));
   }



Под него добавяте :
Код:

//-- mod: top five ---------------------------------------------------------//
   include($phpbb_root_path . 'includes/top_five.' . $phpEx);
//-- end: top five ---------------------------------------------------------//



Сега отваряте styles/prosilver/template/index_body.html или със който style сте и търсите :

Код:
<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT -->



Под него добавяте :

Код:
<!-- INCLUDE top_five_body.html -->


Накрая остава само да рефрешните стила.
Тоест влизате във ACP->Styles->template->refresh и кеша е изчистен Smile


Това е от мен дано съм ви помогнал.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://cr4clan.bulgarianforum.net
 
[phpBB3] Как да настроим top_five ?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Система на точки

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: COUNTER-STRIKE :: Уроци-
Идете на: